This text is replaced by the Flash movie.
Minőség politika

Vezetőségünk arra törekszik, hogy cégünk emblémáját meglátva, a KEMENESVÍZ szót meghallva Celldömölk város minden lakója a tiszta ivóvízre, és ezzel járó kényelemre, komfortra, a megbízhatóságra gondoljon, mert a

KEMENESVÍZ, az éltető víz.

Tudatában vagyunk annak, hogy komplex szolgáltatásunk hozzájárul az életminőséghez, szép környezetünkhöz a város szeretetéhez.

A minőséget, a környezeti biztonságot, a megbízhatóságot és a tartós gazdasági kapcsolatokra való törekvést tekintjük egyetlen eszközéül annak, hogy szervezetünk tovább fejlődjön, gazdálkodásunk továbbra is stabil legyen, térségünk tovább erősödjön.

Nem tévesztjük szem elől vevőinknek társaságunk befektetőinek, vezetőségének, teljes személyzetének, (be)szállítóinknak és a társadalom érdekeit.

Erre a politikára épülő minőség-és környezeti célokkal kívánjuk fejleszteni szervezetünk és integrált rendszerünk eredményes működését az európai normáknak megfelelő önkéntes jogkövető magatartással.

Ezért áldozunk forrásainkból az MSZ EN ISO 9001:2001 és MSZ EN ISO 14001:2005 hivatkozási számú szabványoknak megfelelő integrált rendszer kiépítésére, bevezetésére, fenntartására és továbbfejlesztésére.

Nagy Kálmán
ügyvezető